Back to top

Oliver Klein, nou alcalde de Cambrils

Un ple de moció de censura molt tens ha expulsat Camí Mendoza del govern i ha erigit el líder del NMC com a nou batlle del municipi.

A les 12 del migdia ha arrancat el ple de la moció de censura a Cambrils. El segon en 43 anys d'història de la democràcia moderna. Un dia històric, que ha servit perquè Camí Mendoza deixi l'alcaldia sis anys després de ser investida. Oliver Klein, fins ara soci de Mendoza al govern municipal, li ha pres la vara de comandament

I aquest moviment polític, que uns asseguren que està suportat per la legislació i els altres consideren que no té cap tipus d'ètica i moral, ha estat la base d'un reguitzell de puntades de peu, ganivetades i revelació d'interioritats que ha tingut moments d'autèntica tensió política i també personal. I és que els dos bàndols d'un ajuntament plenament polaritzat han aprofitat els seus torns de paraula per criticar les accions i inaccions al govern i a l'oposició. 

Un ple tens 

Camí Mendoza i els seus socis fins ara al govern, han titllat Klein de covard, de traïdor i fins i tot han assegurat que el llop entra al corral. Mentrestant, Klein i els seus socis a la moció de censura han reiterat els motius de la moció de censura: La manca de transparència, la inoperància i l'immobilisme. Ha estat en aquest punt, també, que la fins ara alcaldessa, ha carregat contra el fet que Klein ha estat, amb ella, al govern fins aquest setembre. 

L'altre ase dels cops, més enllà de Klein, ha estat el PSC. Tant Esquerra com Junts han recordat a la portaveu socialista, Ana López, que Klein va ser expulsat del PSC ara fa 10 anys. Reiteren que no entenen com pot ser que ara li donin suport. La sentència l'ha fet Mendoza: "Això és un pacte d'interessos personals, no per als interessos de Cambrils". 

Paraules clau:

Notícies relacionades