Back to top

Cambrils perd l'antiga estació de trens

Enderrocar un edifici històric declarat patrimoni cultural d'un municipi no és plat de bon gust per moltes persones

Ja fa temps que l'oposició defensa que l'estació, propietat d'ADIF, havia de ser desmantellada per l'empresa pública, alhora que es desfeien de les restes de via que encara estan presents en aquell tram. Tot i això, l'Ajuntament cambrilenc ha volgut fer-se càrrec d'aquest enderrocament exprés, amb les despeses que això comporta. 

Indignació entre els veïns

La Plataforma Conservem l'Estació de Cambrils denuncia la poca transparència del govern d'Oliver Klein, i continua sense entendre el canvi d'opinió que s'ha donat des de les eleccions, quan defensaven mantenir l'edifici en peus, fins ara, que han engegat aquest desmantellament a correcuita. 

Per la seva banda, ERC denuncia les males formes a l'hora d'executar aquest enderroc, amb una nul·la comunicació amb la resta de membres del consistori i amb els veïns de Cambrils. 

Mentre des de l'oposició demanen explicacions sobre aquesta actuació sobtada, des de la Plataforma posen sobre la taula una possible denúncia, ja que remarquen que s'han saltat moltes línies vermelles que els cambrilencs no deixaran passar. 

Els cambrilencs estan d'acord amb l'enderroc?

Els cambrilencs van despertar-se dijous amb maquinària a l'antiga estació de trens, iniciant les tasques de desmantellament de l'edifici. Sortim al carrer per descobrir què n'opinen els reusencs.

Paraules clau:

Notícies relacionades