Back to top

"Que no s'enderroqui l'antiga estació de Cambrils fins després de les eleccions"

La plataforma Conservem l'Estació de Cambrils demana al govern d'Oliver Klein que aturi l'enderrocament de l'edifici fins després de les pròximes eleccions municipals, previstes pel pròxim maig de 2023.

La plataforma Conservem l'Estació de Cambrils continua lluitant a contrarellotge per evitar l'enderrocament de l'edifici construït a la segona meitat del segle XIX. La darrera temptativa ha estat demanar al govern municipal, encapçalat per Oliver Klein, que aturin la licitació per enderrocar l'edifici argumentant que el mateix Klein defensava el contrari en campanya electoral i que, segons apunten, encara s'ha d'acabar de definir si per aquest traçat hi ha de passar el futur TrenTram i l'inici de la via verda cap a Mont-roig.

Els portaveus de la plataforma, a més, asseguren que tot i que el govern de Cambrils va aprovar al darrer ple una partida de 48.500 euros inclosa als pressupostos per tirar a terra l'immoble, la realitat és que encara no hi ha acord amb ADIF, qui és el propietari de la construcció.

La plataforma continua recollint adhesions al manifest que van redactar per salvar l'estació. Expliquen que, a hores d'ara, ja han recollit més d'un centenar entre els quals hi ha professors d'universitat, entitats i veïns de la zona.

Fonts municipals apunten a Canal Reus que la decisió d'enderrocar l'edifici ja està presa i que la licitació de les obres es farà en pocs dies. Des del consistori asseguren que existeix l'acord amb ADIF per tirar a terra l'antiga estació i que el POUM de Cambrils, que data de 2006, no va modificar el que ja estava previst en documents anteriors: fer desaparèixer l'estació per connectar les avingudes que hi arriben. Si res canvia, les obres podrien començar poc després de Setmana Santa.

Paraules clau:

Notícies relacionades