Back to top

Campanya de suport a la restauració, l’hostaleria i els centres d’estètica

L'Agència "Reus Promoció" ha posat en marxa dues campanyes per promocionar el comerç local i ha fet un llistat amb tots els centres d'estètica i restauració.

Des del tancament dels establiments de restauració i de bellesa i centres d’estètica decretat per la Generalitat, el govern municipal han mantingut dues reunions amb les entitats de la ciutat amb representació del sector de la restauració i amb representants dels centres d’estètica. Fruït d’aquestes converses, des de l'Ajuntament de Reus s'ha decidit portar a terme una sèrie d'accions de suport a aquests sectors, que són els que es veuen afectats més directament per les recents mesures de restricció adoptades a causa de la pandèmia del Covid-19.

En aquest sentit, l'Agència "Reus Promoció" posa en marxa dues campanyes de comunicació i sensibilització dirigides als ciutadans de Reus amb l’objectiu de donar visibilitat als sectors de la restauració i l’estètica i donar suport als establiments que s’han vist obligats a tancar.

Campanya de suport a la restauració: Cuinem per tu

Aquesta acció de promoció té com a objectiu principal donar suport a la restauració i l’hostaleria de la ciutat, donant visibilitat a un sector que reuneix un gran nombre d’establiments a la ciutat. La campanya vol posar de manifest que malgrat el tancament, i d’una forma o altra, aquests establiments es preparen per quan puguin reemprendre la seva activitat i donar servei als seus clients.

D’altra banda, i tenint en compte que un important nombre d’establiments de la ciutat està realitzant servei de menjar per emportar, des de l’Agència Reus Promoció es vol fer difusió d’aquesta iniciativa i recolzar aquesta acció que permet als ciutadans seguir gaudint a domicili de les propostes gastronòmiques dels restauradors locals. A la pàgina web de l’Agència Reus Promoció es podrà consultar un llistat amb els restaurants de la ciutat que estan realitzant el servei de menjar per emportar. Aquest llistat s’anirà actualitzant períodicament i els establiments de restauració que hi vulguin aparèixer només caldrà que ho comuniquin a Reus Promoció perquè puguin ser inclosos.

Campanya de suport al sector de l’estètica: Regala’t experiències de benestar

En el cas dels centres d’estètica, el sector ha demanat a l’Ajuntament, entre d’altres mesures, donar visibilitat a un sector que en aquests moments està totalment parat.

centres

En aquest sentit, una de les accions que es porten a terme des de Reus Promoció és realitzar un llistat dels centres d'estètica de la ciutat Reus que ofereixen la compra anticipada de serveis d’estètica o que realitzen la venda de productes específics relacionats amb els seu serveis. Aquest llistat estarà publicat al web reuspromocio.cat i es podrà anar modificant en funció dels centres de la ciutat que s’hi vulguin adherir amb l’objectiu de fer promoció del seu establiment.

L'altra acció que es realitza des de Reus Promoció és una campanya de comunicació què amb el missatge "Regala't experiències de benestar" té com a objectiu incidir en la visibilitat del sector i promocionar aquestes experiències d’estètica, les quals, es podran adquirir amb antelació dirigint-se a les seves respectives pàgines web dels diferents centres. Aquesta campanya es difondrà també a les xarxes socials de Reus Promoció i a diferents mitjans digitals locals.

Paraules clau:

Notícies relacionades