Back to top

El Consell Comarcal del Baix Camp es posa les piles amb la regularització salarial

Amb el canvi de govern, els nous mandataris asseguren que es posaran de valent a treballar-hi per a solucionar-ho el més aviat possible

"La voluntat és solucionar-ho el més aviat possible". El nou president del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Roigé era així de clar sobre la polèmica de la regularització salarial entre els treballadors del Consell Comarcal. 

Les protestes que es van fer abans de l'estiu per a demanar la publicació de les taules salarials que s'havien negociat no van ser fructíferes. Però ara, amb el canvi de govern, esperen posar solució per fi a aquesta qüestió que, assegura, està afectant el bon funcionament i la feina de molts treballadors

D'altra banda, Roigé també ha parlat sobre les principals línies de treball que volen seguir al llarg del mandat. Des d'instal·lar depuradores en pobles que  encara no en tenen, fins a impulsar l'oficina de Transició Energètica de la corporació. 

Però una de les grans apostes del mandat anterior, el Porta a Porta, remarca el nou president que primer vol assegurar que cali bé en els pobles on ja està instaurat i després estudiaran nous mètodes per a municipis de major volum. 

El ple de presa de possessió va ser el passat mes de juliol, més tard de l'habitual per l'endarreriment que hi va haver a Cambrils. A més, fins ara fa poques setmanes no s'han acabat de constituir les corporacions. És per això que la maquinària comarcal es comença a engegar ara. 

Recupera l'entrevista sencera

Paraules clau:

Notícies relacionades