Back to top

Diputats visiten Mohamed Said Badaoui al CIE de Zona Franca

Els parlamentaris han explicat que aquest dijous al matí s'han reunit amb el subdelegat de govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, afirmant que s'ha volgut rentar les mans d'aquest assumpte

Diputats de Junts per Catalunya, la CUP i els comuns han visitat aquest dijous a l'activista reusenc Mohamed Said Badaoui, internat al CIE de la Zona Franca des del passat 21 d'octubre, pendent de l'execució d'ordre d'expulsió sobre la qual l'Audiència Nacional va rebutjar les mesures cautelaríssimes de suspensió.

En declaracions després de la visita a Said Badaoui, el diputat de Junts Pere Albó ha defensat l'arrelament a Catalunya de l'activista i ha qualificat de 'desterrament' el que volen fer amb Badaoui.

Per altra banda, la diputada de la CUP, Basharat Changue, ha qualificat el cas de repressió política, i ha explicat que aquest dijous al matí s'han reunit amb el subdelegat de govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, afirmant que s'ha volgut rentar les mans d'aquest assumpte.

La cupaire ha acusat el subdelegat de no voler defensar els drets de Said Badaoui i d'atribuir la seva detenció per part dels cossos de seguretat de l'Estat a ordres directes del Ministeri d'Interior.

Paraules clau:

Notícies relacionades