Back to top

Els joves de 16 a 29 anys ja poden demanar hora per vacunar-se

Ho ha anunciat el conseller de Salut Josep Maria Argimon

El departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha fet públic que els joves de 16 a 29 anys ja poden demanar hora per rebre la vacuna contra la Covid-19. Així doncs, les persones nascudes entre el 1992 i el 2005 podran vacunar-se a partir del 6 de juliol. Així ho ha assegurat el conseller de Salut, Josep Maria Argimon. 

En aquest sentit, Argimon ha demanat paciència per si la pàgina web de Salut es col·lapsa amb l'allau de demandes o per si s'esgoten els primers punts de vacunació, a més, també ha anunciat que les cites de vacunació pels pròxims set dies ja estan completes. 

Demana hora aquí

Més elements mòbils

Per tal d'ampliar i accelerar el procés de vacunació, Argimon ha anunciat que s'instal·laran més elements mòbils on es podrà rebre la vacuna, "segurament, sense cita prèvia", com els autobusos del Banc de Sang. A més, Seat ha ofert els seus camions mòbils i el seu personal. 

D'altra banda, en la seva compareixença, amb la Secretària de Salut Pública, Carme Cabezas, el conseller ha dit que avançaran la segona dosi d'AztraZeneca a les vuit setmanes i ha fet un balanç positiu del procés de vacunació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades