Back to top

Els sons de 'Jurassic World' o 'Lo Imposible' conversen al Teatre Bartrina

El reusenc i dissenyador de so Oriol Tarragó ha estat el primer convidat del nou cicle de converses Prosceni Reddis Bartrina. I ho ha fet al costat del seu amic i director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva.

Els rugits dels dinosaures de la pel·lícula Jurassic World o bé els crits i cops d'un dels moments més colpidors de Lo Imposible han estat dissenyats per la mateixa persona. Es tracta del reusenc Oriol Tarragó.

El dissenyador de so ha estat, justament, el primer convidat del nou cicle de converses Prosceni, liderat per la Fundació Privada Reddis.

Oriol Tarragó i Daniel Villanueva al Teatre Bartrina durant el Prosceni

Acompanyat del seu amic, productor i director de l'Escola de Cinema de Reus, Daniel Villanueva, han compartit amb el públic del Teatre Bartina les experiències i trajectòria professional de Tarragó, de la qual destaquen els 4 premis Goya i els 7 premis Gaudí, entre molts altres.

Uns total de 5 artistes passaran pel Prosceni Reddis Bartrina

Tot plegat, i segons assegura el coordinador del Prosceni Reddis Bartrina, Xavier Filella, el cicle va néixer amb la voluntat que el públic es traslladés a primera línia de la vida dels 5 artistes i creadors que passaran pel Prosceni acompanyat d'amics i coneguts.

El pròxim protagonista: Lluís Pasqual

Tarragó i Villanueva han donat el tret de sortida al cicle Prosceni aquest dimecres, 27 d'octubre, però el Teatre Bartrina acollirà nous protagonistes el pròxim 23 de novembre amb Lluís Pasqual i Begoña Barrena.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades