Back to top

Els treballadors del 112 exigeixen una reunió amb Interior

La CUP presentarà una moció en suport dels treballadors a tots els ajuntaments i consells comarcals on té representació per donar a conèixer el conflicte laboral i demanar la internalització del servei.

Els treballadors del servei d'atenció d'emergències del 112 continuen visibilitzant el seu conflicte laboral amb la Generalitat i Ferrovial, empresa que actualment presta el servei de forma externalitzada. Els membres del comitè de vaga han exigit aquest dijous una reunió amb el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, per fer-li arribar les seves reclamacions: duen gairebé un mes de vaga amb uns serveis mínims del 85% com a servei essencial. Uns serveis mínims que limiten de facto la seva capacitat de pressió.

La CUP vol visibilitzar el conflicte

Els treballadors, tant del centre de Reus com el de la Zona Franca, han rebut el suport per part de la CUP, que ha iniciat una campanya en l'àmbit institucional presentant una moció per la internalització del servei a tots els ajuntaments i consells comarcals on té representació. El primer, al plenari de Reus d'aquest mateix divendres. Tot plegat, amb l'objectiu de visibilitzar el conflicte en un servei que, ara mateix, té als treballadors d'un servei essencial amb contractes de teleoperadors.

A banda de la internalització, els treballadors demanen un conveni propi i l'augment de la plantilla per evitar que cap trucada de la ciutadania es quedi sense resposta.

Paraules clau:

Notícies relacionades