Back to top

ERC mantindrà la presidència de la Diputació gràcies a un acord amb el PSC

Les dues formacions recorden que van ser les més votades a la demarcació i de fet entre totes dues sumen 17 diputats dels 27 que hi ha al plenari.

Esquerra Republicana mantindrà la presidència de la Diputació de Tarragona. Els republicans i el PSC han arribat a un acord per governar l'ens supramunicipal. Les dues formacions recorden, en un comunicat, que van ser les formacions més votades a la demarcació de Tarragona a les passades eleccions municipals i de fet entre totes dues sumen 17 diputats dels 27 que hi ha al plenari supramunicipal. Els socialistes, renuncien a la presidència però comptaran amb la primera i la tercera vicepresidència. 

Els representants dels dos partits, Àngel Xifré i Kenneth Martínez asseguren que volen blindar-se de les estratègies nacionals i han consensuat 12 punts de treball que corresponen, diuen, a 12 objectius estratègics.

En aquest sentit, destaquen el compromís per desenvolupar l'àrea metropolitana del Camp de Tarragona, accions concretes per contribuir al repoblament rural, fomentar accions que impulsin la sostenibilitat i la preservació del medi ambient, reindustrialitzar la demarcació de Tarragona o treballar per un model turístic sostenible i responsable.

Des d'Esquerra Republicana, el responsable de política municipal del Camp de Tarragona, Àngel Xifré, com a signant de l'acord ha destacat "el treball de consens que s'ha dut a terme i que ha permès arribar a aquest model de governança que fixa els objectius estratègics principals per permetre que la demarcació de Tarragona pugui desenvolupar en aquests 4 anys totes les seves potencialitats i créixer de manera sostenible".

Per la seva banda, el primer secretari de la Federació del PSC del Camp de Tarragona, Kenneth Martínez, defensa que l'acord de progrés "posa les comarques tarragonines per damunt de tot i fixa uns objectius ambiciosos, alhora que realistes, per impulsar el creixement del territori, amb la voluntat de generar prosperitat per als tarragonins i tarragonines".
 

Paraules clau:

Notícies relacionades