Back to top

Esquerra presenta la llista a la militància de Reus

Davant d'una vuitantena de persones, la candidata Noemí Llauradó va agrair la feina dels seus companys de candidatura.

Queda una setmana per l'inici de la campanya electoral i els partits que concorren als comicis del 28 de maig estan enllestint diverses accions abans que comenci el ball de bastons. Aquest dijous al vespre ha estat Esquerra qui ha volgut celebrar una festa en un reconegut local d'oci nocturn de la ciutat amb la militància. La festa també ha estat l'excusa per presentar formalment davant la militància els integrants de la candidatura que acompanyaran Noemí Llauradó. 

Els sis regidors i els fitxatges dels primers llocs de la llista van entrar a la sala on tenia lloc l'acte acompanyats de música i en un ambient absolutament festiu. Llauradó va prendre de seguida la paraula per aplaudir la tasca dels seus companys i agrair també el suport de la militància. 

Aquest ha estat un acte exclusivament de partit. Per davant queda una darrera setmana de presentació de propostes fins al dijous vinent a les 12 de la nit, quan arrencarà formalment la campanya electoral amb la tradicional penjada de cartells. 

Paraules clau:

Notícies relacionades