Back to top

Forestalia anul·la totes les reunions amb els alcaldes del territori

La manifestació que van protagonitzar els veïns de l'Aleixar el passat dimecres 6 d'octubre hauria estat una de les raons principals.

El passat dimecres, 6 d'octubre, els veïns de l'Aleixar van protagonitzar una de les escenes més compartides a través de les xarxes socials. I és que una vuitantena de persones van rebre al president de Forestalia, empresa encarregada del projecte de la nova línia de molt alta tensió (MAT), amb pancartes, xiulets, ous i alguna que altra estirada de cabells

La manifestació a l'Aleixar, la gota que ha fet vessar el got

PROTESTA MAT ALEIXAR

Doncs segons han confirmat a Canal Reus alguns alcaldes del Baix Camp, aquesta escena ha provocat que Forestalia hagi decidit anul·lat totes les reunions que tenia previstes de cara a les pròximes setmanes amb els ajuntaments afectats per la MAT. 

Recordem que aquesta era una de les polítiques de Forestalia per explicar als territoris afectats la importància del projecte elèctric que plantegen. No obstant això, a la demarcació no ha estat ben rebuda la presència de l'empresa i la manifestació a l'Aleixar ha estat la gota que ha fet vessar el got. 

Paraules clau:

Notícies relacionades