Back to top

El govern fa bona la majoria i tira endavant el pressupost per al 2021

Aquest divendres s'ha aprovat la proposta de comptes del govern municipal, amb més de 185 milions d'euros de pressupost consolidat i 8,5 d'inversions.

El Ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres el pressupost per al 2021 amb la majoria del govern municipal. De fet, tota l'oposició hi ha votat en contra, després d'exhibir les seves propostes i refutar les que contempla el plec presentat per l'equip de govern. 

PSC, CUP i Ciutadans retreuen que el plec no contempla les necessitats de la ciutadania. Que s'inverteixen diners en qüestions com la nova piscina a tocar del Pavelló Olímpic que no són urgències socials i que en canvi no s'afronta el problema que es deriva de la pandèmia i les seves conseqüències econòmiques. 

Aquesta setmana el PSC ja ha refutat bona part dels arguments del govern, i al plenari la CUP i Ciutadans s'han sumat als socialistes. Ara bé, Mariluz Caballero, la regidora d'Hisenda ha defensat les propostes. De fet, el govern, amb àmplia majoria, ha tirat endavant sense cap problema els comptes. 

El pressupost consolidat per al proper 2021 de l'Ajuntament de Reus compta amb més de 186 milions d'euros. 8,5 seran per a inversions i es guarda encara un milió més per a contingències derivades de la pandèmia. 

Paraules clau:

Notícies relacionades