Back to top

El Govern de Reus enfila l'agulla del mandat

Anuncia una inversió de pràcticament 20 milions d'euros per al 2022, amb projectes com el de l'antiga Hispània, el Centre Aquàtic i de Fitness i el Centre Cívic Gregal.

El Govern de Reus ha volgut aquest dimecres vestir de gala el curs polític i fer balanç de l'equador del mandat i també projectar el futur més immediat a la ciutat. L'alcalde Carles Pellicer, rodejat de la vicealcaldessa Noemí Llauradó i el tinent d'alcalde Daniel Rubio, han esgrimit els arguments polítics del mandat amb un anunci important: un pla d'inversions per al 2022 de 19,5 milions d'euros. 

Es tracta del paquet d'inversions més important a la ciutat de Reus des que Pellicer és alcalde. El 2011, Reus es convertia en la segona ciutat de Catalunya en pressupost municipal per la construcció del nou Hospital Sant Joan, i aquell va ser el darrer exercici amb quantioses inversions. Després arribaria el canvi de govern, la crisi econòmica, la política i finalment la pandèmica. Segons Carles Pellicer, "fem aquestes inversions perquè les podem fer", després d'haver sanejat els comptes municipals durant els tres darrers mandats. 

Els projectes estrella del mandat

Sobre la taula iniciatives com la construcció d'un bloc d'habitatges socials a l'antiga Hispània i un aparcament soterrat que ha de solucionar les mancances generades durant els darrers anys al sud del casc antic. També la construcció del Centre Aquàtic i de Fitness a tocar del Pavelló Municipal, una obra que acabarà sent gestionada per un privat. I en el paquet de les inversions, que s'aniran desgranant en els pròxims dies, el govern també hi inclou el Centre Cívic Gregal

Paraules clau:

Notícies relacionades