10:32 - 16 març 2023
Gastromobil
Guatlles escabetxades | Recepta
Vols aprendre a cuinar unes guatlles escabetxades? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer unes guatlles escabetxades, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga.
INGREDIENTS
- 2 guatlles
- 1 ceba tendra
- 1 pastanaga
- 2 grans d’all
- 2 fulles de llorer
- Pebre negre
- Vinagre
- Fesols del ganxet
- Oli d’oliva
- Sal
ELABORACIÓ
- Salpebreu les guatlles i poseu-les en una cassola amb oli calent i marqueu-les.
- Talleu una ceba tendra, una pastanaga, dos grans d'all i afegiu-ho a la cassola amb dues fulles de llorer i pebre negre.
- Cobriu-ho d'oli i vinagre. Per cada part d'oli, una part de vinagre.
- Deixeu que es coguin durant una mitja hora. Deixeu reposar les guatlles durant uns dos dies.
- Emplateu amb uns fesols del ganxet al fons del plat i la guatlla tallada a sobre. I la verdura i l'escabetx per sobre