Back to top

Guatlles escabetxades | Recepta

Vols aprendre a cuinar unes guatlles escabetxades? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer unes guatlles escabetxades, amb la xef Mai Martí, del restaurant La Giberga

INGREDIENTS

  • 2 guatlles
  • 1 ceba tendra
  • 1 pastanaga
  • 2 grans d’all
  • 2 fulles de llorer
  • Pebre negre
  • Vinagre
  • Fesols del ganxet
  • Oli d’oliva
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. Salpebreu les guatlles i poseu-les en una cassola amb oli calent i marqueu-les.
  2. Talleu una ceba tendra, una pastanaga, dos grans d'all i afegiu-ho a la cassola amb dues fulles de llorer i pebre negre.
  3. Cobriu-ho d'oli i vinagre. Per cada part d'oli, una part de vinagre.
  4. Deixeu que es coguin durant una mitja hora. Deixeu reposar les guatlles durant uns dos dies.
  5. Emplateu amb uns fesols del ganxet al fons del plat i la guatlla tallada a sobre. I la verdura i l'escabetx per sobre

Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades