Back to top

Horaris de l'espectacle del túnel de llum i del carrusel de Nadal de Reus

A quines hores es pot veure l'espectacle del túnel de llum de Reus? I el carrusel?

El passat divendres, 25 de novembre, Reus va donar el tret de sortida a la nova campanya de Nadal amb l'encesa de llums de la ciutat. Així doncs, fins al diumenge, 8 de gener, Reus celebrarà el Nadal amb un gran programa d’activitats, d’espectacles d'animació al carrer i d’atraccions a l’aire lliure.

Entre les novetats d'enguany, destaca un carrusel a la plaça del Primun túnel de llum de més de 30 metres de llargada a la plaça de la Llibertat, on també hi ha la ja tradicional pista de gel. A la plaça Doctor Sabater (o del gegant indi) s'hi ha instal·lat un laberint il·luminat nit i dia amb un joc de llums de colors.

El túnel de llum

El túnel de llum oferirà un espectacle de llum i música que es podrà veure cada dia de la setmana del 25 de novembre fins al 8 de gener. L'espectacle dura 10 minuts i es repetirà cada tarda a les 18.00 h, a les 19.00 h, a les 20.00 h i a les 21.00 h. 

Consulta el programa de Nadal

El carrusel

carrusel nit

D'altra banda, a la plaça del Prim hi ha el carrusel que també estarà obert fins al 8 de gener. En aquest cas, del 25 de novembre al 21 de desembre estarà operatiu de dilluns a divendres de 17 h a 20.30 h i els dissabtes, diumenges i festius d’11 h a 14 h i de 16.30 h a 21 h. 

Del 22 de desembre al 8 de gener estarà obert d’11 h a 14 h i de 16.30 h a 21 h.

Consulta els horaris de la pista de gel

Paraules clau:

Notícies relacionades