Back to top

La CUP carrega contra el Pla Estratègic Reus Horitzó 32

Consideren que no aterra a les necessitats reals de Reus i que només s'ha fet per fer propaganda electoral a sis mesos de les eleccions.

Ahir els explicàvem que el Pla Estratègic Reus Horitzó 32 s'ha presentat ja en societat, i les reaccions per part de l'oposició no han trigat a arribar. La CUP ha assegurat que, tal com ells ja havien vaticinat, es tracta d'una línia d'accions incompletes i abstractes. Un pla que, segons diuen, no aterra a les necessitats reals de Reus i on s'ha participat de manera nul·la, ja que només un 0,02% de la població n'ha format part, quan els mínims que s'haurien de tenir per validar un procés d'aquestes característiques és d'un 1%.

Els cupaires consideren que, textualment, aquest pla estratègic és una "simple operació de màrqueting del govern, més concretament d'Esquerra Republicana", una operació que serveix de "programa i propaganda electoral simple, pura i dura, a sis mesos de les eleccions municipals". Amb tot, assenyalen, que es torna a tenir un document que no concreta res i amb paraules buides.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades