Back to top

La Generalitat comença a reunir-se amb les famílies de l'ICASS per reubicar-les

Tot plegat després d'assegurar que no es farien moviments fins que no es presentés l'informe tècnic sobre l'estat de l'edifici.

Divendres els explicàvem que la Generalitat vol tancar la residència del Passeig Mata, coneguda com l'ICASS, al·legant el mal estat amb el qual es troba l'edifici, però, tot i això, va assenyalar que abans de donar opcions a les famílies i treballadors es faria un informe tècnic per avaluar l'estat real de l'equipament que presentarien abans de 15 dies.

Doncs bé, el comitè i els treballadors assenyalen que aquest informe és una mentida i asseguren que la Generalitat ja ha començat a reunir-se amb algunes famílies perquè escullin a quina residència de la ciutat els agradaria anar...

Des del comitè també s'han reunit amb familiars i usuaris per fer un full de ruta i no deixar que aquest tancament tiri endavant. De fet, ja han organitzat algunes mobilitzacions. Cada dia durant el canvi de torn, tots els divendres als serveis territorials de Tarragona i també està previst anar al departament de Drets Socials a Barcelona.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades