Back to top

L'Ajuntament confia que l'informe tècnic eviti el tancament de la residència de l'ICASS

Aquest document ha de confirmar el tancament de l'equipament o, del cas contrari, podria provocar un gir de 180 graus en la situació actual. Des de l'Ajuntament de Reus esperen que es pugui evitar el tancament.

Esperança. Això és el que té l'Ajuntament de Reus amb relació a l'informe tècnic: confien que aquest document no confirmi el mal estat de l'edifici de la residència de l'ICASS i que, per tant, l'equipament no tanqui. Una situació que, lògicament, no se sabrà fins que aquest informe es publiqui. En declaracions a Canal Reus, la regidora de Benestar Social Anabel Martínez també ha assegurat que estan treballant en altres opcions viables perquè la ciutat no es quedi sense aquestes places públiques.

Continuen les protestes

Tal com els vam explicar aquest dimarts, la Generalitat ja ha començat a reunir-se amb algunes famílies perquè escullin a quina residència de la ciutat els agradaria anar, tot i que des del govern català s'havia dit que no es faria fins que es conegués l'informe tècnic. Tot plegat, mentre els treballadors i treballadores de la residència continuen organitzant mobilitzacions: cada dia durant el canvi de torn, tots els divendres als serveis territorials de Tarragona i també tenen previst anar al departament de Drets Socials a Barcelona, entre d'altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades