Back to top

La millora dels polígons i les ocupacions seran portades al Ple

El grup municipal del PSC de Reus presentarà al Ple de maig dues mocions relacionades amb la millora dels polígons de la ciutat i les ocupacions il·legals

El PSC de Reus proposarà una moció per a millorar la imatge corporativa dels polígons industrials que envolten la ciutat. El portaveu socialista, Andreu Martín, ha recalcat la importància de què els polígons en qüestió tinguin una imatge reconeixible per a tothom.

Les mocions també inclouran millores en el paviment per evitar inundacions a més d'altres millores com condicionar algunes voreres, acabar amb les plagues de mosquits que afecten les terrasses d'alguns establiments, afegir més places de pàrquing pels treballadors i millorar la mobilitat per a bicicletes i patinets amb la voluntat d'afegir més carrils bici.

El PSC distingeix diferents tipus d'ocupes

Les ocupacions il·legals també seran objecte de discussió durant el pròxim Ple d'aquest mes. El grup socialista distingeix entre aquelles ocupacions de famílies que no tenen recursos i aquelles okupacions de caràcter delictiu (com la producció de drogues). 

Per a les famílies que no es poden permetre un lloguer, el PSC proposa l'ús d'habitatges socials. Pels delinqüents, el grup socialista vol que s'utilitzi totes les eines jurídiques per acabar amb la problemàtica. 

Paraules clau:

Notícies relacionades