Back to top

El PSC de Reus obre el procés de primàries per les eleccions de 2023

Un cop aprovat el calendari del procés de selecció, s'iniciarà el termini de presentació de precandidatures, que hauran de presentar un mínim del 25% dels avals de la militància local per poder-se presentar

La secció local del PSC engega el procés de primàries per escollir candidat a l'alcaldia de Reus per a les pròximes eleccions municipals del maig de 2023. L'assemblea que se celebrarà aquest dijous servirà per validar el calendari del procés de selecció.

Un cop aprovat, durant els pròxims dies s'iniciarà el termini de presentació de precandidatures, les quals hauran de presentar un mínim del 25% dels avals de la militància local per poder-se presentar. El nou o nova cap de llista del PSC es donarà a conèixer a començaments de juny, quan està previst que finalitzi el procés de primàries.

Tot apunta que l'únic candidat que es presentarà serà l'actual portaveu socialista, Andreu Martín, que ja va ser candidat a l'alcaldia a les darreres eleccions de 2019 i que, de fet, ja ha manifestat la seva voluntat de tornar a liderar la candidatura socialista.

Paraules clau:

Notícies relacionades