Back to top

L'AEQT presenta el seu nou full de ruta per al 2021-2023

Un document en què es recullen les principals línies a seguir des del sector, un any després de l'exposició d'IQOXE i de les reiterades denúncies per part dels sindicats.

Des que l'AEQT va presentar el seu últim Pla Estratègic, l'any 2017, les circumstàncies s'han vist modificades de manera extrema a tots els nivells.

No obstant això, hi ha canvis que ja es podien intuir aleshores i que la pandèmia ha accelerat. I no només ho ha accelerat la Covid-19, sinó també el greu accident que va tenir lloc al polígon Sud de Tarragona el 14 gener del 2020.

Un pla basat en 4 grans eixos

Un pla estratègic que se sustenta en 4 eixos: 

  • Seguretat i Sostenibilitat
  • Competitivitat i Innovació
  • Territori i Societat
  • Comunicació i Posicionament

Davant la manca de seguretat que no han parat de denunciar els sindicats des de l'explosió d'IQOXE, l'AEQT anuncia la implantació d'un sistema pioner en el sector. Es tracta d'un nou sistema de millora contínua en seguretat que permetrà un desenvolupament permanent, conjunt i homogeni d’excel·lència per a totes les empreses del sector. Segons asseguren des de l'Associació, aquest nou sistema establirà estàndards conjunts a tota la indústria. 

Presentació del Pla Estratègic 2021-2023

El cas Messer Ibérica  

La presentació del Pla Estratègic s'ha realitzat de manera telemàtica i ha comptat amb la participació del president de l'Associació, Rubén Folgado, qui va ser detingut el passat mes de novembre per un presumpte delicte d'estafa, falsedat documental i suborn. En qualsevol cas, des de l'AEQT no han volgut donar més detalls sobre el cas.

Paraules clau:

Notícies relacionades