Back to top

L'any Ferrater a Reus tanca amb més de 125 activitats

Punt final a la commemoració del centenari del naixement del poeta reusenc. Una celebració que s'ha allargat gairebé dos anys i que ha comptat amb més de 125 activitats.

Aquesta setmana es posa el punt final a l'Any Gabriel Ferrater, que s'ha dut a terme a la ciutat per commemorar els 100 anys del naixement del poeta reusenc. Al llarg dels dos últims anys, perquè també hi va haver el pròleg el 2021, s'han dut a terme més de 125 activitats on s'ha pogut conèixer més sobre el lloc on va viure, evocant a les persones que l'havien conegut, a la seva memòria i bibliografia. En conjunt, gairebé 10.500 persones han tingut algun impacte directe sobre l'obra de Gabriel Ferrater aquest any.

Dos actes per tancar l'any

La commemoració, però, encara no ha acabat, ja que falten un parell d'actes. El muntatge "R muda parla", que es farà a Cal Massó el dijous 15 de desembre, i la gala del premi literari "Diré el que em fuig", que es farà divendres 16 a la Biblioteca Xavier Amorós. Ara, la mirada està posada en l'any Amorós que es durà a terme al llarg de l'any vinent.

Paraules clau:

Notícies relacionades