Back to top

Les Botigues al Carrer s'allarguen fins al 4 de setembre

Tot i la recomanació de mantenir l'esdeveniment a l'interior dels comerços, moltes botigues han decidit treure l'estoc d'estiu al carrer. La iniciativa s'allargarà una setmana més.

La rematada final de les rebaixes a Reus sempre té format per botigues al carrer. Els comerciants treuen els productes que els ha mancat vendre durant l'estiu i aprofiten la darrera estirada abans de l'arrancada de curs per intentar fer net. Enguany, la COVID-19 ha complicat l'economia del petit comerç de la ciutat (i darrer del país) i també ha suposat un cop baix a Les Botigues al Carrer. 

De fet, les dues associacions han demanat als seus afiliats que mantinguin l'estoc a l'interior de les botigues. Però són molts els comerços que han decidit respectar la tradició i sortir al carrer a la recerca de clients. 

"Som segurs" 

Amb tot, la "situació sanitària i climatològica irregular no ha permès comercialitzar totes les magnífiques oportunitats que volem vendre", diuen des del Tomb de Reus en un comunicat en el qual anuncien que Les Botigues al Carrer s'allarguen fins divendres 4 de setembre. Una iniciativa que, per primer cop, també inclourà productes de temporada. 

Els comerciants, així com també l'hostaleria i els serveis, es reivindiquen: "Som segurs i garantim la salut pública, respectant els aforaments màxims permesos, assegurant la distància mínima entre persones, vetllant per l'ús de mascaretes i facilitant gel hidroalcohòlic als clients". 

Paraules clau:

Notícies relacionades