Back to top

Les noves piscines de Reus seran una realitat en 4 anys

El pròxim divendres, el plenari municipal aprovarà -com a mínim amb els vots del Govern de Pellicer- el plec de clàusules de la licitació d'aquest nou equipament annex al Pavelló Olímpic.

Nou pas endavant per la construcció del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus. El pròxim divendres, el plenari municipal aprovarà -com a mínim amb els vots del Govern de Pellicer- el plec de clàusules de la licitació d'aquest nou equipament annex al Pavelló Olímpic. Una licitació que sortirà amb un pressupost de 82 milions d'euros, dels quals uns 8 corresponen als costos de construcció i 74 a la xifra de negoci de l'explotació de l'equipament.

El consistori reusenc aportarà un màxim d'un milió 400 mil euros d'unes noves piscines que estaran explotades durant 35 anys per l'empresa que guanyi el concurs, qüestió que no ha estat ben rebuda pels dos grans clubs de la ciutat que compten amb piscines, el Reus Deportiu i el Club Natació Reus Ploms.

L'alcalde, Carles Pellicer, assegura, però, que aquest projecte només respon a la petició de la ciutadania de la zona sud i oest de la ciutat, que segons apunta té més mancances en equipaments esportius. Les condicions del plec estableixen que l'edifici ha d'estar projectat i construït en un termini de 36 mesos quan s'hagi d'adjudicat el contracte.

3 zones d'aigües

El nou equipament comptarà amb més de 5.000 metres quadrats construïts que comptaran amb multitud d'espais i 3 zones d'aigües diferenciades. El projecte preveu absorbir un màxim de 4.000 abonats mensuals amb uns preus màxims estipulats pel consistori reusenc. L'empresa que gestioni l'espai també s'haurà de fer càrrec de les reformes i actualitzacions que necessiti l'equipament durant les més de tres dècades de concessió.

Paraules clau:

Notícies relacionades