Back to top

Les obres de l'antiga estació de Cambrils divideixen l'opinió dels veïns

L'associació de veïns del barri lamenta que no s'hagués conservat l'edifici, però alguns residents pensen que el seu enderroc es tractava d'una mesura necessària

L'antiga estació de Cambrils va ser enderrocada ara fa un any i mig, i l'Ajuntament va posar en marxa un projecte per unificar les avingudes Vidal i Barraquer i Horta de Santa Maria, per tal de crear un passeig en direcció a la platja

L'Associació de Veïns, en contra

Avui dia, l'obra que va començar sota el govern d'Oliver Klein, encara es troba en marxa, tot i que des de l'Associació de Veïns del barri de l'Estació de Cambrils, lamenten que no s'apostés per mantenir l'edifici de l'estació i troben que s'hauria pogut aprofitar per acollir altres esdeveniments.

A més, segons declara la presidenta de l'entitat, el projecte té certes mancances, perquè segons diuen, s'han deixat de banda altres projectes com la nova via verda, que connectaria la vila marinera amb els municipis de Miami platja i Vandellòs, així com la ubicació de la futura estació del TramCamp.

El que més perjudica ara l'associació de veïns del barri és veure que a curt termini no disposen d'un local per dur a terme les seves activitats. D'aquesta manera i amb l'entrada del nou govern, esperen trobar una solució tan aviat com es pugui de la mà de l'administració local.

Disparitats entre la resta de veïns

Pel que fa als veïns de la zona, les opinions són dispars. Algunes persones creuen que s'hauria d'haver conservat l'edifici pel seu valor patrimonial, i altres opinen que les obres seran beneficioses per la tranquil·litat i l'accessibilitat de la zona.

Nou espai cívic i amb futurs equipaments pels veïns 

Des del consistori cambrilenc asseguren que les obres d'urbanització de la nova plaça que ha generat l'enderroc de l'antiga estació avancen a bon ritme i que estaran enllestides entre finals del mes de setembre i inicis d'octubre.

Unes obres que han de permetre obrir una nova entrada al mar a la zona de Ponent del municipi des de les principals vies de comunicació. Aquesta nova connexió, que permetrà el pas de vianants i també de vehicles, generarà un nou espai en què, segons apunta el govern cambrilenc, s'espera poder construir un nou equipament que doni servei als veïns de la zona.

Paraules clau:

Notícies relacionades