Les vacances no aturen la bona ratxa del Riudoms

Un solitari gol de Sara Codina al minut 71 ha donat els primers tres punts de l'any a l'equip dirigit per Raúl Lucha (1-0).

El Riudoms allarga una setmana més el seu estat de gràcia. Quarta victòria consecutiva a casa i no només això, sinó que aquesta és la sisena jornada de les darreres set que les grogues puntuen. El primer rival del 2023 no era fàcil, tot un filial d'un equip de Primera Divisió i cridat a estar a la part alta: el Vila-real B. De fet, el partit ha estat a punt de suspendre's per la incidència que ha deixat 4.000 abonats de Cambrils i Riudoms sense llum.

Tornant al duel, les riudomenques portaven el partit ben preparat i han aguantat l'empat fins al descans. A la represa, Cinta Vilarroya ha enviat una pilota a l'espai perquè Sara Codina superés la portera visitant, fent el primer i últim gol de l'enfrontament (1-0). Amb la victòria per la mínima, les de Raúl Lucha han aguantat bé les envestides visitants gràcies a la solidesa defensiva.

Amb aquest triomf, el Riudoms és novè de la Primera Nacional amb 21 punts. Aquesta setmana les grogues jugaran al camp del Fontsanta-Fatjó.