Back to top

L'exregidor socialista Joan Anton Verge fitxa per Esquerra Republicana

Verge serà el número 8 a la candidatura de Noemí Llauradó de cara a les eleccions del pròxim mes de maig

L'exregidor socialista Joan Anton Verge torna a la política activa i fitxa com a número 8 de la candidatura d'Esquerra Republicana a Reus. Verge, que va ser regidor d'Esports i Relacions Cíviques durant els 12 anys que Lluís Miquel Pérez va ocupar l'alcaldia, ha estat presentat per Noemí Llauradó aquest dimecres al camp de futbol de Mas Pellicer, una de les seves obres com a responsable d'Esports del consistori reusenc.

A la presentació l'han acompanyat figures vinculades al teixit esportiu de la ciutat, com Ramon Alabart, Jordi Bros o el mateix president de la Unión Deportiva Cultural Mas Pellicer, Francisco Quirós. Tots tres han volgut realçar la figura de Verge com a regidor d'Esports incidint especialment en la capacitat d'escolta i de tirar endavant projectes com els polilleugers adjunts als centres educatius o la reorganització dels equipaments esportius municipals durant el seu pas pel consistori.

El nou candidat dels republicans, per la seva banda, ha assegurat que vol tornar a treballar per l'esport a la ciutat, no només pel competitiu, sinó amb una aposta clara per l'activitat física en totes les etapes de la vida.

Paraules clau:

Notícies relacionades