Back to top

Mas Pintat presenta la programació "Viu la primavera"

Tots els espais virtuals iniciaran les activitats a les 18:30 h, amb un hora de durada per sessió.

L'espai de suport a les famílies Mas Pintat de la regidoria de Salut i Ciutadania presenta per a aquest mes de març la programació "Viu la primavera", que encara mantindrà el format virtual. La voluntat de l'espai és posar a l'abast de la ciutadania una oferta d'espais i activitats familiars en format telemàtic, amb noves propostes que donin resposta a les necessitats de les persones en l'actual context de la pandèmia. 

Òscar Subirats, regidor de Salut i Ciutadania, explica que "espais per famílies embarassades, espai nadó, lleure en família, espai familiar tarda, rebost literari i l'espai per adults, atura't i respira, formaran part d’aquest ventall de sessions virtuals, perquè des de Mas Pintat treballem amb l'objectiu d'establir un nexe que possibiliti la interacció entre famílies, que comparteixen un moment vital respecte a la criança i a les necessitats envers els seus fills i filles".

Setze participants per cada sala virtual

S’ha dissenyat una nova configuració telemàtica per tal de continuar perseguint aquest objectiu i aportar un valor afegit amb aquest nou format d’espais i activitats. S'ha canviat l'horari de tarda i tots els espais iniciaran les activitats a les 18:30 h i així facilitar la participació de les famílies a l'entorn virtual. 

La composició dels grups serà de setze participants per cada sala virtual, les famílies amb els seus fills i filles es podran inscriure clicant l’enllaç https://eos.reus.cat/inscripcions_maspintat i omplint el formulari. La durada de les sessions serà màxim d’un hora i sempre conduïdes per una o dues professionals del servei.

Mas Pintat activitats primavera per a famílies i fills

Horari d'activitats previstes

  • Dilluns tarda, a les 18:30 h - ESPAI EMBARASSADES: Un espai on compartir les vivències durant l'embaràs: meditació des del mindfulness, conversa i reflexió, dinàmiques artístiques. Mares i pares que volen compartir la experiència de la futura maternitat amb d'altres famílies en un mateix moment de vida.
  • Dimarts matí, a les 10:30 h - ESPAI NADÓ: Mares i pares comparteixen l'experiència de l'arribada d'un fill/a a la família.
  • Dimarts tarda, a les 18:30 h - ESPAI FAMILIAR - CUINA DE PRIMAVERA: Adreçat a famílies amb fills que vulguin compartir un espai culinari amb receptes de cuina divertides, fàcils i saludables.
  • Dimecres tarda, a les 18:30 h - LLEURE EN FAMÍLIA - CREATIVITAT EN FAMÍLIA: Adreçat a famílies amb fills on es proposaran activitats de creativitat i dibuix.
  • Dijous tarda, a les 18:30 h - ATURA'T I RESPIRA: Un moment mare o pare per aturar-te i aportar calma al teu dia amb la meditació, converses compartides i lectures de creixement personal.
  • Dilluns 15 de març, a les 18:30 h - ESPAI DE «REBOST LITERARI»: Aquest mes es parlarà de la gelosia, amb contes i dinàmiques de la mà de la Sílvia Ribé, de les Biblioteques Municipals. 

A banda Mas Pintat ofereix el servei de la SOAF (Servei d'orientació i atenció a les famílies) amb dos professionals dels àmbits de la psicologia i nutrició per qualsevol consulta, dubte o angoixa. Es un servei gratuït i només s'ha d'enviar un mail a maspintat@reus.cat.


do montsant

 

Paraules clau:

Notícies relacionades