Back to top

Més banyistes que l'any passat, però menys que abans de la pandèmia

Cambrils torna a rebre molts visitants, tot i estar enmig de la cinquena onada de Covid-19. Majoritàriament, però, són de Catalunya o d'altres punts de l'Estat.

Com és habitual en ple estiu les platges estan plenes de banyistes que busquen refrescar-se per mitigar els efectes de la calor. Però la situació epidemiològica no és, ni de bon tros, la més idònia per moure'ns i concentrar-nos a llocs on hi ha molta gent. Malgrat tot, factors com l'avançament en la vacunació, el cansament davant les mesures restrictives, i les ganes de gaudir de la platja i les segones residències han afavorit que moltes persones decideixin passar les vacances fora de casa. Si bé els banyistes que aquest cap de setmana han gaudit de la platja de Cambrils reconeixien que hi havia força gent, més que l'any passat, també afirmaven que, amb precaució i seny, es podien mantenir les distàncies necessàries per tal de frenar l'expansió del virus. 

El toc de queda: defensors i detractors

Pel que fa al retorn del toc de queda als municipis de més de cinc mil habitants, les opinions han estat més diverses. Mentre alguns visitants valoraven positivament la mesura, d'altres la consideraven poc efectiva i incongruent. Entre els arguments, consideren que perjudica en excés el sector de la restauració i de l'oci nocturn, i que la gent jove pot tenir igualment conductes inadequades en altres franges horàries.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades