Back to top

Oliver Klein demana la dimissió d'Enric Daza com a regidor de Cambrils

Daza ha comunicat la baixa com a militant del Nou Moviment Ciutadà, i l'Assemblea del partit ha reclamat que dimiteixi com a regidor

Enric Daza ha fet públic que en les pròximes eleccions municipals no formarà part de la llista del Nou Moviment Ciutadà de Cambrils, i que alhora també en deixa la militància. En aquest comunicat, Daza al·lega textualment que "el seu projecte polític i personal amb la formació municipalista ha arribat al final".

Davant aquest anunci, la formació municipalista ha demanat la dimissió com a regidor de Daza. En un comunicat, remarquen que la llista electoral per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, havia estat escollida seguint "els criteris de democràcia" que marquen els estatuts del partit.

Tal com declaren textualment, "abans de les eleccions municipals del 2019 tots els membres de la llista van signar -davant notari- un compromís d'honorabilitat i dignitat política on, entre altres clàusules, s'estipulava que en cas de donar-se de baixa de la formació i tenir responsabilitats atribuïdes com a regidor, aquest deixaria immediatament els seus càrrecs". Una responsabilitat que ara demanen que es faci efectiva.

Paraules clau:

Notícies relacionades