Back to top

Previsions més que bones a les poblacions d'interior pel pont

Comença el pont de la Immaculada, un pont que té previsions molt optimistes, sobretot a les poblacions de l'interior, que esperen un mínim de gairebé un 80% d'ocupació.

Com cada any, per aquestes dates, arriba el pont de la Immaculada. Enguany, de fet, una mica més estrany de l'habitual, ja que els festius estan saltejats i permeten més opcions de pont. Tot i això, des de les poblacions d'interior del territori creuen que els dies de màxima afluència seran divendres, dissabte i diumenge de la setmana vinent, pel fet que moltes escoles fan festa aquell divendres, i deixen com a laborables el dilluns i el dimecres. Així doncs, preveuen una ocupació molt bona, de més del 80%, que fins i tot pot augmentar amb les reserves d'última hora.

Evitar les massificacions

Amb tot, consideren que en haver-hi tres ponts és més fàcil que la gent es vagi repartint. Tot i això, indrets com Siurana, han preparat el seu desplegament usual d'aquestes dates per evitar massificacions. A més, assenyalen que el bon temps amb poc fred, sec, amb sol i sense vent, pot fer que la gent s'animi més. Pel que fa al turisme de Costa, tot i que ara per ara a la demarcació només hi ha oberts un 30% dels càmpings, un 20% d'hotels i un 15% dels apartaments, el sector creu que s'assolirà al voltant d'un 70% d'ocupació amb les places disponibles.

Paraules clau:

Notícies relacionades