Back to top

Reserva les entrades per la baixada del Seguici i dels Diables de Misericòrdia

Aquest dilluns, 20 de setembre, també s'amplia la venda de les noves entrades pels concerts de Miki Núñez, Stay Homas i Allioli

La setmana passada, l'Ajuntament va posar a disposició dels reusencs les primeres entrades pels actes de la Festa Major de Misericòrdia. Com cada any, hi va haver polèmica amb les entrades i molta gent es va quedar sense invitació per problemes tècnics que va patir la pàgina web.

Reserva les teves entrades aquí

En aquest context, el consistori va anunciar que posaria a la venda noves entrades per poder assistir als concerts de Miki Núñez, Stay Homas i l'Orquestra Allioli -els actes amb més demanda-. Així doncs, aquest dilluns, 20 de setembre, a partir de les 16.00 h, ja es podran adquirir les noves entrades per aquests actes. 

Entrades pel Seguici Petit, el Seguici, els Diables, els castells i la carretillada

D'altra banda, també s'obrirà la reserva d'entrades pels actes més populars del dia 25: la baixada del Seguici al Santuari, la baixada del Ball de Diables i els Castells i la Carretillada. També es posaran a disposició les entrades per assistir al Seguici Petit del dia 23. 

Consulta el programa d'actes sencer 

Paraules clau:

Notícies relacionades