Back to top

"El retorn del confinament comarcal era previsible"

Tot i que, després de les flexibilitzacions de Setmana Santa, es podia preveure el retorn de mesures restrictives, en general el confinament comarcal no agrada. Malgrat tot, molts el veuen necessari.

El retorn del confinament comarcal ha caigut, per a molts, com un gerro d'aigua freda, tot i que també són moltes les persones que reconeixen que no els ha sorprès, i asseguren que després de les flexibilitzacions de Setmana Santa, ja s'ho esperaven. I és que les dades d'afectació de la Covid no són bones, i molts experts auguren un empitjorament pels propers dies. Per tot plegat, l'opinió ciutadana es mou entre el cansament per les restriccions i l'acceptació de les mesures amb resignació, ja que les veuen necessàries per frenar la pandèmia. 

Gestionar la Covid: un equilibri impossible

En aquest context d'obertures i tancaments, de flexibilitzacions i de restriccions, i en definitiva, de moltes contradiccions, les autoritats que gestionen la crisi sanitària continuen buscant un equilibri impossible entre els interessos econòmics i empresarials, la necessitat de vida social de les persones, i la pressió hospitalària que es manté a nivells insostenibles.  

Paraules clau:

Notícies relacionades