Back to top

Reus espera el World Padel Tour i el retorn dels Barcelona Dragons aquest 2022

Seran els dos grans esdeveniments esportius que viurà la ciutat durant el 2022.

Ahir els parlàvem de què esperaven els equips de la ciutat sobre aquest 2022, i avui volem destacar els grans esdeveniments esportius que situaran a Reus en el mapa de l'esport. N'hi ha dos que sobresurten per sobre de la resta: l'arribada del World Padel Tour i el retorn dels Barcelona Dragons.

D'aquí a dos mesos, i si tot va segons el previst, Reus es vestirà de gala per acollir la primera prova europea del circuit del 2022 del World Padel Tour. Entre el sis i el tretze de març s'ha de celebrar el Reus-Costa Daurada Open, un torneig que durarà una setmana i que viurà un total de cent cinquanta partits. La pista central del torneig se situarà al pavelló Olímpic de Reus. La figura d'Ariana Sánchez, ha estat clau perquè totes les parts arribessin a un acord ràpid.

Els Dragons repeteixen amb Reus

Uns mesos després del Reus-Costa Daurada Open, i si res no canvia, la ciutat es prepararà per tornar a acollir els Barcelona Dragons. La franquícia de Bart Iaccarino es queda a la capital del Baix Camp, que continuarà sent la seu dels partits de l'equip de futbol americà en la Lliga Europea.

Enguany, si la situació sanitària ho permet, l'Estadi Municipal podrà rebre la visita de diversos aficionats del món del futbol americà. I això, segons va explicar Bart Iaccarino a Canal Reus, podria implicar un augment de l'impacte econòmic a la ciutat. Tot plegat fa que Reus esdevingui capital del pàdel i del futbol americà durant aquest 2022.

Paraules clau:

Notícies relacionades