Back to top

Treballadors i usuaris titllen de presa de pèl l'informe de la residència

El comitè d'empresa creu que l'informe és vergonyós i anuncien que demanaran un peritatge extern.

Aquest dilluns arribava l'informe per part de la Generalitat de Catalunya que certificava, que sigui de manera provisional o definitiva, la residència de l'ICASS de Reus deixarà d'acollir usuaris a final d'any. Tot plegat, al·legant deficiències estructurals, de risc d'incendi i problemes de legionel·losi, com a motius principals.

Una notícia que no ha estat gens ben rebuda per part d'usuaris i treballadors els quals consideren que se'ls està prenent el pèl, i que s'està buscant qualsevol excusa per fer-los fora.

Amb tot, al·leguen que aquest informe no dona cap solució, sinó que només parla de mancances i que tampoc detalla el pressupost que suposarien les obres d'adequació de l'equipament. Lluny de quedar-se amb els braços plegats, assenyalen que aquest informe no té validesa per a ells i que demanaran un peritatge pel seu compte.

La CUP demana un nou informe tècnic

I qui també ha volgut dir la seva és el Grup Municipal de la CUP. Els cupaires, que sempre s'han mostrat contraris al tancament d'aquest equipament, creuen que el document no és un informe tècnic i el titllen d'insuficient.

A més, asseguren que el mateix document detalla que l'únic risc per a la seguretat de les persones és l'estat de la façana i la tanca del solar exterior, punts que no són estructurals i que es poden arreglar sense reubicar als avis ni tancar l'edifici. És per això que reclamen que es presenti un Informe Tècnic de l'Estat de l'Edifici amb les dades tècniques que s'haurien d'incorporar, una proposta que ja ha fet arribar al Parlament.

Paraules clau:

Notícies relacionades