Back to top

Tres pastisseries del Baix Camp, entre les millors de Catalunya

Es tracta de tres establiments de Reus, Cambrils i Riudoms molt populars entre la ciutadania

Aquest diumenge, 21 de gener, ha conclòs la setena edició de la Mostra Internacional de Pastisseria del 2024, organitzada per l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. Un dels actes centrals d'aquest esdeveniment és el lliurament dels Premis Fava de Cacau, que premia les millors pastisseries catalanes. 

Enguany, el jurat ha volgut reconèixer tres pastisseries del Baix Camp i considera que es troben entre les 50 millors de Catalunya. Es tracta de la Confiteria Padreny de Reus, la pastisseria La Font de Cambrils i la pastisseria Xocosave de Riudoms. 

Els premis més destacats

Tot i el reconeixement a les tres pastisseries de la comarca, cap d'elles s'ha endut un premi destacat, que aquest any han estat per la pastisseria Hofmann (Barcelona) que ha guanyat el Premi a la Més innovadora, la Ferrer (Olot) a la de més valor històric i La Xicra (Terrassa) que va ser guardonada com a elaborador del producte més singular.

El jurat de la Fava de Cacau està format per referents del món pastisser, professorat de pastisseria, periodistes de gastronomia i pastissers que no disposen de pastisseria en propietat. La Mostra Internacional de Pastisseria compta amb un programa que aplega reconegudes figures internacionals de la pastisseria.

Paraules clau:

Notícies relacionades