Back to top

Tret de sortida de la nova edició del projecte Tots Dansen

Aquest passat cap de setmana es va fer al Mercat de les Flors de Barcelona la Masterclass que dona el tret de sortida al projecte

El projecte Tots Dansen, coordinat pel Teatre Bartrina de la ciutat i amb la participació de diferents instituts de Reus, ha començat a caminar. Aquest passat cap de setmana es va fer al Mercat de les Flors de Barcelona la Masterclass que dona el tret de sortida al projecte. Els centres que participen en l'edició d'enguany del projecte són l'Institut Gabriel Ferrater i Soler, l'Institut Gaudí, l'Institut Baix Camp, l'Institut Pi del Burgar, el Col·legi Sant Josep i l'Institut Roseta Mauri. 

Segons expliquen des del Teatre Bartrina enguany hi haurà dos formadors, la Ció Borràs, que hi ha participat en les edicions anteriors, i Hèctor Tarro, que s'afegeix com a formador local per a aquest curs. 

Proposta artística

La proposta artística que es treballarà aquest any és "Umhlaba significa món en zulú", una proposta coreogràfica de Mònica Muntaner i Sílvia Sant Funk i expliquen "som dues artistes, coreògrafes i ballarines, que formem part d’una mateixa generació. Hem compartit projectes artístics i trajectòria professional, i ambdues, juntament amb Bea Fernández, som cofundadores de La Poderosa - Espai per la dansa i els seus contaminants – creat l’any 2000 i especialitzat en la recerca al voltant dels nous llenguatges del moviment. L’any 2022, després d’uns anys separades en els que hem seguit en contacte compartint amistat, gustos i interessos, decidim tornar a treballar juntes en la proposta per Tot Dansa 2023".

Paraules clau:

Notícies relacionades