Triomf insuficient a França

Bon triomf del Reus en una pista complicada, però l'empat entre Barcelos i l'Sporting (2-2) deixa els roigs-i-negres sense jugar la final a vuit de la Lliga Europea.

Primera part boja a Saint-Omer, on el Reus ha anat a buscar la victòria des del primer moment i ha topat amb un conjunt lluitador i que no li ha posat les coses fàcils als roigs-i-negres durant els compassos inicials. Checco Compagno ha avançat el Reus amb una diana al cap de dos minuts i mig de partit (0-1), i la resposta local no ha tardat a arribar, amb l'empat de Jacobo Mantiñán (1-1).

Els de Jordi Garcia han continuat collant el Saint-Omer, i en poc menys de noranta segons, Compagno i Sergi Aragonès han ampliat la diferència a favor del Reus (1-3). Omar Nedder ha tornat a enganxar al partit als de Fabien Savreaux (2-3), però aleshores els ganxets han dit prou: Aragonès des del punt de penal, i Marc Julià han deixat l'enfrontament encarrilat (2-5).

Per esvair tota opció de remuntada local, David Gelmà ha firmat una nova diana pels reusencs a l'inici del segon temps (2-6), i a partir d'aquí, els de Jordi Garcia han mantingut el control del duel, però en un moment de relaxació, Marçal Cuenca i Nedder han retallat les distàncies (4-6). Aragonès ha marcat el setè i el Reus ha sumat una victòria insuficient (4-7).

Biscotto a Portugal

Mentrestant, tal com s'esperava, el resultat entre Barcelos i Sporting ha estat d'empat, i el Reus ha quedat fora de la final a vuit. Després d'una primera part disputada en poc més de mitja hora (33 minuts), en cinc minuts del segon temps, els dos equips portuguesos han trobat l'encert que els ha faltat a la primera part per passar del 0-0 al 2-2.

Tot i el regust amarg amb el qual els roigs-i-negres s'acomiaden d'Europa, el Reus ha disputat una gran Lliga Europea, on ha lluitat fins a l'últim partit per classificar-se per la final a vuit de la competició continental.

A pensar en l'OK Lliga

Sense temps per descansar, el Reus es juga la tercera plaça de l'OK Lliga aquest dissabte (17 h) a la pista del Calafell. Un triomf deixaria als de Jordi Garcia amb tot de cara per acabar la fase regular en aquesta posició.