Back to top

El TSJC manté tancat l'oci nocturn

Els jutges rebutgen les mesures cautelars presentades per la patronal FECASARM i allarguen una setmana més el tancament de locals i discoteques.

Malgrat que les dades epidemiològiques van millorant de mica en mica, el Govern continua mantenint la proposta de mesures antiCOVID per a la propera setmana. I el TSJC ha avalat la proposta. Així doncs, es mantenen les reunions màximes a 10 persones, i els aforaments en actes culturals i religiosos al 70%. A més, però, el tribunal també s'ha pronunciat, finalment, al voltant de l'oci nocturn. 

D'aquesta manera, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya rebutja les mesures cautelars que havia presentat la patronal de l'oci nocturn, la FECASARM, per reobrir locals i discoteques més enllà de dos quarts d'una de la matinada. Després de rebutjar les mesures cautelaríssimes, ha pres la mateixa decisió per a les cautelars. 

Entre altres, es reclamava poder obrir fins a les 3.30 h de la matinada i que la restauració pogués fer-ho fins a la 1.00 h. També es demanava que els locals interiors poguessin obrir amb un sistema d'accés mitjançant un test d'antígens negatiu entre les 24 i les 48 hores prèvies.

Paraules clau:

Notícies relacionades