Back to top

'Una rosa a prop del cor', a favor de l'esclerosi múltiple

La joieria Santi Pàmies posa a la venda una joia solidària per recaptar fons a favor de la Fundació Esclerosi Múltiple.

Un penjoll en forma de rosa. Aquesta és la joia que moltes persones s'han animat a comprar a la joieria Santi Pàmies per a la Diada de Sant Jordi. I és que dels 28 euros que costa el penjoll, 6 van destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple. La gerent de la joieria, Laia Pàmies, detalla que es tracta d'un collaret format per dues peces de banya natural. En aquest sentit, remarca que cada peça és única ja que les aigües i els tons de cada banya són totalment diferents.

Més de 300 penjolls venuts

Una col•laboració que fins ara ja ha aconseguit recaptar prop de 2.000 euros amb la venda de 330 penjolls. El propòsit de la iniciativa és donar un cop de mà a la Fundació. Actualment, el centre neurorehabilitador Mas Sabater va recuperant la presencialitat tot i que encara  atén un centenar de persones amb esclerosi múltiple de manera telemàtica.

Santi Pàmies

Finalitat solidària

Tot plegat en un moment en què la pandèmia limita l'organització d'esdeveniments solidaris multitudinaris com acostumava a fer la Fundació Esclerosi Múltiple. Una malaltia que ja afecta 9.000 persones a Catalunya i 55.000 a l'estat espanyol. 
 


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades