Back to top

Aparcament i pla de mobilitat, principals esculls de la nova rambla Jaume I

Des de la plataforma d'afectats per les obres confien poder-se asseure amb el nou govern i buscar solucions a les seves demandes.

Tres mesos després de la inauguració de la remodelada rambla Jaume I de Cambrils, i a les portes del període amb més afluència turística, els comerciants i restauradors de la zona lamenten que encara quedin aspectes pendents de solucionar i treballs inacabats. Un dels principals és la falta d'un pla de mobilitat que inclogui tant les necessitats bàsiques del trànsit rodat com les dels vianants i veïns, amb una clara concreció de com s'han de fer les càrregues i descàrregues, i un altre és la manca d'aparcament, que segons els responsables dels negocis de la rambla, fa que possibles clients o visitants optin per no accedir a la rambla i anar a altres llocs.

Falta dinamitzar la via

Des de la plataforma d'afectats per les obres també creuen que falta un pla d'usos i promocionar-lo. Si bé hi ha uns horaris d'obertura de la via, que van del matí fins les 5 de la tarda, els comerciants creuen que els usuaris no el coneixen, i que el dubte que els genera també dissuadeix possibles clients a apropar-se a la zona.

Els veïns la troben poc acollidora

Pel que fa als acabats, de moment no hi ha contenidors a la via, i els comerciants desconeixen on s'instal·laran. També lamenten que el cablejat elèctric continua sent visible, malgrat que els van prometre que s'amagaria.

Els veïns celebren les millores de la rambla​​​​​​, però creuen que és poc acollidora i que li falta flors i arbres per fer ombra. 

Paraules clau:

Notícies relacionades