Back to top

Els Dragons estan "on fire"

El runningback Adrián Jiménez va anotar dos touchdowns clau en la victòria dels reusencs a Düsseldorf (13-17).

Una bona defensa dels Dragons va permetre que els reusencs anotessin el primer TD de la tarda. En un intent de punt local, el RB Adrián Jiménez va emportar-se la pilota per anotar els primers sis punts pels d'Andrew Weidinger. Una acció que es va culminar amb un extrapoint de Tavecchio (0-7). Aquesta jugada va arribar en el darrer minut del primer període, i just segons abans de la mitja part, els locals van empatar amb un TD i el corresponent extrapoint (7-7).

El quarterback Zack Edwards va regalar el segon TD de la tarda a Jiménez, que es va erigir en el principal artífex de l'atac dels ganxets. Una acció arrodonida amb l'extrapoint de Tavecchio. Precisament, el kicker va sentenciar el partit amb un field goal i va engrandir l'avantatge en el marcador (7-17). Els locals van maquillar el resultat amb un darrer TD, però la victòria va volar cap a Reus (13-17). 

Amb aquesta victòria, els Dragons es queden amb la primera posició en solitari de la conferència sud de la Lliga Europea de Futbol Americà. A més a més, els d'Andrew Weidinger són, conjuntament amb el Viena Vikings, els únics equips invictes de la competició. Aquest cap de setmana els Dragons tornen a Reus, on rebran la visita de l'Istambul Rams, cuer de la conferència sud i que encara no ha guanyat cap partit.

FOTOGRAFIA: Barcelona Dragons

Paraules clau:

Notícies relacionades