Back to top

Els treballadors de Villablanca ratifiquen la vaga indefinida

Les primeres mobilitzacions, més enllà de l'aturada laboral, seran aquest dimecres amb un tall de carretera i altres accions similars.

La plantilla de Villablanca Serveis Assistencial ratifica la vaga indefinida i començarà les primeres mobilitzacions aquest dimecres. Aquest passat divendres, uns 150 treballadors del complex sociosanitari van avalar l'aturada iniciada el passat 19 d'agost.

Una aprovació que contrasta amb la polèmica que els explicàvem la setmana passada, en la que la secció sindical de Comissions Obreres es desvinculava de la vaga argumentant que estava tenint un nul seguiment per part dels treballadors. La CGT i la UGT, per la seva banda, acusaven Comissions de fer costat a l'empresa i no defensar els interessos dels treballadors.

En aquesta assemblea, el comitè de vaga va explicar a la plantilla l'evolució de l'aturada i la nul·la voluntat negociadora, fins al moment, per part de l'empresa. Plantilla i comitè també van acordar iniciar accions de protesta més enllà de l'aturada, com un tall de carretera el pròxim dimecres.

Paraules clau:

Notícies relacionades