Back to top

El govern admet que el projecte del CAIF està pendent "d'aspectes jurídics"

Carles Pellicer ha declarat als micròfons de Canal Reus que el consistori "té una característica important que és el rigor", i que ara es troben en aquest punt.

Aquest dimarts al vespre, des de Canal Reus els avançàvem que el projecte de construcció i explotació del Centre Aquàtic i de Fitness de Reus, que s'ha de situar al costat del Pavelló Olímpic i que ha de dur a terme Duet Spa & Sports, està aturat. El motiu és que l'empresa en qüestió ha intentat traspassar el contracte a una empresa filial seva que tot just s'acaba de crear. Això fa que cinc mesos després de l'adjudicació, el projecte no només no ha avançat, sinó que ha quedat completament paralitzat i el conveni encara no s'ha signat

Doncs bé, aquesta informació l'ha confirmada el mateix batlle de la ciutat Carles Pellicer. En declaracions als micròfons de Canal Reus, l'alcalde explica que el consistori i Duet Spa & Sports han de resoldre "aspectes jurídics". Assegura que a vegades "no tot és tan senzill com sembla" i que l'Ajuntament de la ciutat "té una característica important que és el rigor". Considera que ara es troben en aquest punt, i que necessiten "la garantia jurídica avalada per secretaria i intervenció" per poder "avançar en seguretat jurídica, que és el que ens interessa". 

Paraules clau:

Notícies relacionades