Back to top

Nil Viña puja al primer equip del Reus Deportiu Virginias

El jove reusenc, de 18 anys, ha passat per totes les categories de la base roig-i-negra i ara formarà part de la plantilla de Jordi Garcia.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu. Nil Viña en el seu debut contra el Noia. 

Des que el passat febrer el Reus va anunciar que no renovaria Martí Zapater, tots els focus apuntaven cap a un jugador de la base com a substitut: el jove de 18 anys Nil Viña. Mesos més tard, el club roig-i-negre ja ha comunicat de manera oficial que Viña formarà part del primer equip reusenc a partir de la temporada vinent i fins al juny del 2027. D'aquesta manera, la porteria del Reus queda coberta amb Càndid Ballart i Nil Viña (ambdós amb contracte fins al 2027).

Viña ha jugat en totes les categories inferiors del club del carrer Gaudí: va arribar a l'escoleta i ha anat escalant de categoria fins a arribar al primer equip. De fet, el porter va debutar contra el Noia en els quarts de final del play-off de l'OK Lliga. Tot i ser porter del primer equip, Viña compaginarà l'OK Lliga amb el júnior i el Nacional Catalana. El pròxim setembre (del 10 al 18), Viña jugarà l'Europeu SUB-19 a Suïssa, conjuntament amb el també roig-i-negre Guillem Jansà.

Sisè moviment de l'estiu

Amb la promoció de Viña al primer equip, el Reus ha fet el seu sisè moviment de l'estiu, després de les renovacions de l'entrenador Jordi Garcia, del capità Joan Salvat, de Càndid Ballart, de David Gelmà i la presentació de Martí Casas.

Paraules clau:

Notícies relacionades