Back to top

El PSC de Reus critica la gestió de l'Ajuntament al Carrilet

Tot i el procés participatiu que s'està duent a terme, consideren que el compromís amb la zona és mínim i el pressupost insuficient.

El PSC de Reus ha criticat durament la gestió que està fent l'Ajuntament reusenc al barri del Carrilet. Tot i que fa un parell de mesos es va iniciar un procés participatiu perquè els veïns i veïnes puguin decidir com transformar aquesta zona de la ciutat, els socialistes consideren que el pressupost de 270.000 euros que s'ha destinat per aquestes accions són totalment insuficients i demostren que el compromís amb aquesta zona és mínim. És per això que denuncien que els veïns del Carrilet paguen impostos com la resta de barris, però a canvi no tenen la dedicació per part de l'Ajuntament que mereixen.

Proposen diferents plans de millora

Des del PSC s'ha fet una proposta concreta pel barri que passa per un pla de millora en la neteja, potenciar la il·luminació i la senyalització, intensificar el manteniment de les zones infantils i verdes o la rehabilitació d'habitatges. També tres accions específiques pel Mercat del Carrilet com és un pla de manteniment, un pla de promoció com s'ha fet al Mercat Central i una campanya per obrir les parades que no estan en funcionament.

Paraules clau:

Notícies relacionades