Back to top

Estètica i perruqueria fan pinya contra les malalties ultrarares

La convocatòria solidària Deixa't prendre el pèl, que s'ha celebrat per quart any consecutiu a Cambrils, ha tornat a ser un èxit. Més de 900 persones s'han posat a les mans de barbers, perruquers i esteticistes per recaptar fons per les malalties utrarares. A falta del recompte final, s'han recaptat més de 20 mil euros.
perruqueres a l'acte solidari deixa't prendre el pèl de Cambrils

L'activitat ha començat al voltant de les 10 del matí, quan uns 75 professionals vinguts de diferents llocs de Catalunya, i fins i tot d'altres punts de l'Estat, han començat a tallar cabells, pentinar o fer la manicura. I és que enguany, a més de barbers i perruquers, s'hi han afegit esteticistes. Des de l'organització ja pensen en ampliar la participació d'aquest sector professional.

Amb una donació de vuit euros, tothom qui ha volgut s'ha pogut pentinar, tallar els cabells o fer-se les ungles. Tant professionals com ciutadans creuen que participar en la iniciativa ha valgut la pena.

Si bé fins l'any passat els diners recaptats anaven destinats a la lluita contra el càncer infantil, enguany, i donat que al Baix Camp hi ha tres casos d'infants afectats per malalties utrarares, s'ha decidit donar els diners a l'associació ENACH.

Paraules clau:

Notícies relacionades