Back to top

Manifestació multitudinària a Tarragona contra el Hard Rock

De moment s'ha ajornat l'aprovació del Pla Director Urbanístic del macrocomplex lúdic, segons ha anunciat la Plataforma Aturem Hard Rock.

Una vuitantena de col·lectius del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre s'han unit sota el lema "Defensem la terra, llaurem el futur" per rebutjar el complex lúdic Hard Rock. Un projecte que, asseguren, forma part d'un model econòmic basat en l'especulació, que fomenta la implantació de macroprojectes de renovables desmesurats, que està trinxant el territori, i que explota els seus recursos sense respectar-ne la sostenibilitat. Per tot plegat, des de la Plataforma Aturem Hard Rock, celebren que, de moment, l'aprovació del Pla Director Urbanístic que havia de tenir lloc aquest dimecres 21 de juny, s'ajorni.

Més de 4.000 manifestants, segons l'organització

La manifestació ha sortit del passeig de les Palmeres i ha finalitzat a la Plaça dels Carros, on les entitats Aturem Hard Rock, Plataforma en Defens de l'Ebre, i Plataforma Cel Net, han fet els parlaments; posteriorment hi ha hagut una actuació musical a càrrec de Lito Wakame. Durant el recorregut, s'han cridat consignes com "això ja no és un joc, no volem Hard Rock", "menys ciment i més sediments" o "al Camp i a l'Ebre estem fartes de rebre". Tot i la pluja fina que ha caigut en algun moment, la mobilització s'ha dut a terme sense més entrebancs.

Paraules clau:

Notícies relacionades