Back to top

Maxi Oruste: "Ho deixaré tot per aquest club"

El Reus Deportiu Virginias ha fet oficial el segon fitxatge del curs 23/24. Es tracta de l'argentí Maxi Oruste, qui ha firmat un contracte de dues temporades més una d'opcional amb el club reusenc.

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Després de les quatre renovacions anunciades al juny (Jordi Garcia, Joan Salvat, Càndid Ballart i David Gelmà), de la presentació de Martí Casas i de la promoció de Nil Viña al primer equip, el Reus Deportiu ha oficialitzat el fitxatge de l'argentí Maxi Oruste, una incorporació que ja us vam avançar des de Canal Reus el passat mes d'abril. Oruste arriba al Palau d'Esports després de marcar 14 gols i repartir 4 assistències entre la lliga i la copa italiana. 

El jugador ha firmat un contracte de dues temporades més una d'opcional, és a dir, que la vinculació entre ambdues parts s'allargarà, si tot va bé i com a mínim, fins al 2026. Oruste ja està preparat per començar la pretemporada aquest dimecres 9 d'agost. 

Un anunci pendent

Precisament, aquest dimecres el Reus donarà per tancada la plantilla amb la presentació d'Arnau Canal, el tercer fitxatge de l'equip pel curs 2023/2024. El jove defensa de 23 anys arriba al club ganxet després d'haver-se format i crescut a la base del Voltregà i d'haver disputat l'última temporada amb el Liceo (12 gols i 5 assistències en totes les competicions).

Escolta les primeres declaracions de Maxi Oruste com a roig-i-negre

Paraules clau:

Notícies relacionades